LIVSSTILSCENTER - FÖR PRIVATPERSONER

WEOPTIFYs livsstilscenter erbjuder privatpersoner inspirerande föreläsningar baserat på väl beprövad forskning, individuell kroppsanalys med personlig rådgivning och en unik livsstilsplan för att nå optimal hälsa och välmående.  

1. FÖRELÄSNING
För optimal och långvarig hälsa rekommenderar vi näringsexperten Tony Fagerdahls inspirerande och motiverande föreläsning. Du får lära dig hur man med hjälp av endast fysisk aktivitet och kost kan må bättre, optimera sin sömn, hantera sin stress samt förebygga skador. Tony beskriver hur kroppens hormoner och signalsystem påverkas av kosten och hur du skapar en bra balans med hjälp av näring och bra energikällor.

2. KROPPSANALYS
Den högteknologiska BIVA-mätaren mäter din individuella kroppssammansättning. Analysen mäter muskelmassa, fettprocent, vätskebalans, glykogenlager (energidepåer) samt personens basala förbränning (det man förbränner en dag i soffan). Denna mätning är viktig för att kunna optimera näringsintag och återhämtning, och för ditt allra bästa välmående på lång sikt.

3. RÅDGIVNING & LIVSSTILSPLAN
Mätningen följs upp av individuella samtal, en personlig behovsanalys och därifrån utarbetar en unik, långsiktig livsstilsplan. Under samtalen går vi igenom din unika kroppssammansättning och sätter upp realistiska mål för att skapa förutsättningar och den motivation som behövs för att kunna optimera sin hälsa. Att addera nya vanor i en existerande struktur i vardagen är nyckeln till mätbar framgång.

Anmäl dig till kommande föreläsning för privatpersoner här: