adult-architecture-athlete-221210.jpg
 
 

VAD GÖR WEOPTIFY?

WEOPTIFY erbjuder företag och dess medarbetare ett unikt designat hälsoprogram. En helhetslösning som möjliggör att medarbetare och företag når långsiktigt mätbart bättre resultat. Vi håller inspirerande föreläsningar baserat på välbeprövad forskning. Efter kunskapsspridningen får samtliga medarbetare genomgå en individuell kroppsanalys med personlig rådgivning. Därefter följer en unik och realistisk livsstilsplan för att nå optimal hälsa och välmående.  

1. FÖRELÄSNING
Näringsexperten Tony Fagerdahl leder en inspirerande och motiverande föreläsning för att öka kunskap och få en långsiktig förståelse för bättre hälsa. Företagets medarbetare får lära sig hur man med hjälp av endast fysisk aktivitet och kost kan må bättre, optimera sin sömn, hantera sin stress samt förebygga skador. Tony beskriver hur kroppens hormoner och signalsystem påverkas av kosten och hur du skapar en bra balans med hjälp av näring och bra energikällor.

Boka föreläsning för att se hur det kan gå till på ditt företag här.

2. KROPPSANALYS
Efter föreläsningen får varje medarbetare med hjälp av den högteknologiska BIVA-mätaren mäta sin individuella kroppssammansättning. Analysen mäter muskelmassa, fettprocent, vätskebalans, glykogenlager (energidepåer) samt personens basala förbränning (det man förbränner en dag i soffan). Denna mätning är viktig för att kunna optimera näringsintag och återhämtning, och för ditt allra bästa välmående på lång sikt.

3. RÅDGIVNING & LIVSSTILSPLAN
Slutligen följs mätningen upp av individuella samtal,  där vi gör en personlig behovsanalys och därifrån utarbetar en unik, långsiktig livsstilsplan. Under samtalen går vi igenom din unika kroppssammansättning och sätter upp realistiska mål för att skapa förutsättningar och den motivation som behövs för att kunna optimera sin hälsa. Att addera nya vanor i en existerande struktur i vardagen är nyckeln till mätbar framgång.