tom-parsons-582654-unsplash.jpg
 
 

DEN MODERNA LIVSSTILEN - DYR FÖR ALLA

Trots stora framsteg inom vetenskap och exponentiell utveckling av teknik och samtidigt som vi får längre semestrar och kortare arbetstider - ökar stress, fetma och antalet utbrända. Forskare, hälsopersonal och stor del av befolkningen vet att svaret ligger i den moderna livsstilen. Istället för att stanna upp och omprioritera fortsätter vi med absurda dieter som är livsfarliga för oss och stressar över saker som egentligen är oviktiga. 

Felaktig kost, utebliven träning, dålig sömn och mycket stress innebär att vi i slutändan tvingas betala dyra mediciner för att få ihop vardagen.

Det blir inte bara dyrt för individen utan även för företagen. Dålig hälsa innebär nämligen att man presterar sämre. Exempelvis så är man inte lika effektiv och hjärnan funkar helt enkelt inte som den ska, men dålig hälsa bidrar även till ett sämre immunförsvar och högre sjuktidsfrånvaro.

WEOPTIFY hjälper företag och dess medarbetare att må bättre och prestera mer efter deras egna mål och förutsättningar långsiktigt - både på hemmaplan och på jobbet.